vrijdag 18 maart 2011

Girlies hitting the road!

En hoe. De afgelopen drie dagen zon 2000 kilometer afgelegd en 4 staten doorkruist. Moet ik wel bij zeggen dat dat laatste heel stoer klinkt maar veel minder stoer is gezien we Alabama en Mississippi gister in een paar uurtjes doorgereden zijn. De rit terug van de keys was weer net zo prachtig als die erheen. Daarna reden we midden door de Everglades, een groot moerasgebied vol krokodillen en die hebben we gezien! Van de eerste vlogen we bijna door het dak de auto uit. Later werd de schrik wel minder maar ff uitstappen om een foto te maken durfden we niet, onze benen waren ons iets te lief...




Savonds hebben we de zonsondergang gezien vanaf een van de witste en mooiste stranden die ik ooit gezien heb.




De volgende dag was eerste stop Victoria Secret en hebben we die dingen ingeslagen waar vrouwen (en mannen ook ;-)) zo blij van worden. Vervolgens op zoek naar een slaapplekje aan de kust, iets wat niet echt wilde lukken... Wat dat betreft zitten die Amerikanen raar in elkaar. Aan de prachtigste stranden geen hotels te bekennen maar werkelijk honderden RVcampgrounds langs de snelweg en die noemen ze dan nog resorts ook... Wel grappig ook hoe ze dan naar die resorts rijden, in de camper, auto erachter, scooter en fietsen daar weer in of op, iig wel alles bij de hand.

Savonds op een mooi plekje langs het water heerlijke visschotels gegeten. Zwemmen er ineens een paar krokodillen voor bij drie meter voor onze neus. Die zitten dus niet alleen in de everlades maar gewoon overal waar water is, oppassen dus...



Gisteren weer een flinke rit gemaakt met eindbestemming New Orleans. Het was St. Patricks day en heel de stad was groen gelkleurd en hadden daadwerkelijk alle! hotelkamers bezet. Dus maar pitten in een Inn langs de weg, wasje gedraaid, gebabbeld met de buren, een klein beetje te veel cosmopolitans gedronken, eindelijk na 2000 km uitgevonden waar de cruise control zit en een super hotelletje in New Orleans geboekt voor de komende twee dagen. Even geen auto, even alleen maar lekker genieten, we hebben er zin in!


2 opmerkingen:

  1. Brrrrr...ik kreeg spontaan kippevel bij je krokodillenverhaal!!! Maar wat een mooie zonsondergang zeg! En al 2000 km afgelegd, dan liggen jullie lekker op schema toch??!! Doe Mandy de groeten van ons.
    Wim, Joke en Manja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha, dat hadden wij ook een beetje, ik begreep vanmiddag aan de telefoon dat de jongens het fantastisch vonden :-). Idd op de goed weg. Vandaag nog even relaxen en dan gaan we weer behoorlijk karren. Groetjes terug van Mandy en dikke knuffel van mij!

    BeantwoordenVerwijderen